Buurthulpdienst zoekt aantal vrijwilligers

DE BUURTHULPDIENST (onderdeel van Vrijwilligerscentrale Amstelland) zoekt vrijwilligers in diverse wijken om ouderen en slecht ter been zijnde mensen bij te staan.

Zoals voor een zelfstandig wonende heer van 87 in Groenelaan, die een maatje zoekt een om iets samen te doen: eten koken, uitgaan (b.v. concert), fietsen. Hij is overigens zelf vrijwilliger in wijkcentrum De Bolder.

Een vrouw van 60 jaar in de wijk Bankras zoekt lotgenotencontact. Haar gezondheid is slecht en haar man woont in een verzorgingshuis. Voor een dementerende Marokkaanse vrouw zoekt de Buurthulpdienst een vrijwilligster die Marokkaans spreekt en wekelijks met haar wil wandelen op woensdag of vrijdagochtend.

Een aan haar heup geopereerde dame wordt een vrijwilliger gezocht die haar in de rolstoel mee naar buiten wil nemen. En dan is er nog de dame van 85 die vroeger in de mode werkte en nu met een vrijwilligster graag uitstapjes maakt. Zij loopt moeizaam en woont in de wijk Groenelaan. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Buurthulpdienst tijdens het spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: 020 - 7603400, of mobiel via 06-51579365. E-mail: [email protected].

Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer veel vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer veel vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer tal van vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.