Buurthulpdienst zoekt weer tal van vrijwilligers

DE BUURTHULPDIENST (onderdeel van Vrijwilligerscentrale Amstelland) zoekt weer tal van vrijwilligers om mensen te helpen in diverse wijken. Het gaat om ouderen en mensen met een beperking. In Elsrijk zoekt bijvoorbeeld een vrouw iemand met wie zij op zondagmiddag (Amsterdams) kan klaverjassen of die haar naar een gelegenheid kan brengen waar dat wordt gedaan.  En in dezelfde wijk zijn vrijwilligers die – wegens ziekte – tijdelijk geregeld een hond willen uitlaten.Een gehandicapte heer in Groenelaan zoekt een vrijwilliger voor uitstapjes en om te computeren. Voor wandelen en praatcontact zoekt de dienst vrijwilligers op verscheidene plaatsen in Amstelveen. Een Spaanstalige vrouw in Patrimonium zoekt wat hulp en praatcontact. En in Middenhoven is men op zoek naar een vrijwilliger die af en toe voor een dame wil koken. In dezelfde wijk is er een vrijwilliger nodig die een vrouw eens in haar rolstoel door musea wil duwen. Een vrijwilliger om een spelletje (scrabble) mee en boodschappen met de auto te doen wordt gezocht in Keizer Karelpark. Onkosten voor autogebruik worden vergoed.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met: Inge Veraar tijdens spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: 020 – 7603400, of mobiel via 06-22691437. E-mail: [email protected]

 

 

Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Vrijwilligers gezocht voor gezelschap ouderen
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt vrijwilligers voor veel ouderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.