Nieuwe werf Amsterdamseweg geopend

Aan de Amsterdamseweg is donderdag de nieuwe gemeentewerf officieel geopend door wethouder John Levie. Er waren blijkbaar alleen medewerkers voor uitgenodigd, maar donderdag 1 maart is er van 15.00 tot 18.00 open huis voor de buurt. Althans voor degenen die dag niet aan het werk zijn. De werf ligt dicht bij de heemparken en sportpark Overburg en is de uitvalsbasis voor medewerkers van de gemeentelijke divisie Wijkbeheer Noord, die zich in de wijken Patrimonium, Elsrijk en Randwijck onder meer bezig houdt met het onderhoud van het openbaar groen. De werf vervangt die in het Broersepark en de heemparken. Naast huisvesting voor de medewerkers is de accommodatie bedoeld om groepen geïnteresseerden, van over de hele wereld, te ontvangen en te informeren over de heemparken.

 

Lees ook:Andere indeling van wijken
Lees ook:Commissies voor groen en vuil in Randwijck
Lees ook:Nieuwe gemeentewerf geopend
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt vijrwilligers
Lees ook:Subsidie van Rijk voor heemparken

Eén reactie op “Nieuwe werf Amsterdamseweg geopend

  1. ro

    Niet rolstoeltoegankelijk, zeker niet als het op de 1e verd gebeurd.
    Gemeente geeft weer een slecht voorbeeld

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.