Commissies voor groen en vuil in Randwijck

In samenwerking met het wijkplatform wil Villa Randwijck commissie voor groen en zwerfafval in de wijk vormen. De commissie Villa Groen gaat bestaan uit groep bewoners die zich buigt over het wel en wee van het groen in de wijk en contact heeft met het wijkbeheer over groen. Gedacht wordt aan overhangend groen, waardoor ouderen niet meer over de stoep kunnen lopen, maar over de straat moeten. En aan meedenken over de beplanting rondom Villa Randwijck als die straks het gebouw van de Michiel de Ruyterschool betrekt (en op andere plekken).

De commissie VillaZwerf bestaat uit een groep bewoners die af en toe samen zwerfvuil willen prikken. Maar ook een zwerfvuilactie willen organiseren, samen met de kinderen van de scholen in de buurt. Ge├»nteresseerden kunnen mailen of bellen: [email protected] of 06-20420989.

 

Lees ook:Lezing over verzetshelden in Randwijck
Lees ook:Villa Randwijck naar ander pand
Lees ook:‘Villa Randwijck’: wijkcohesie moet geen menens worden
Lees ook:Gemeenteraad bezoekt Randwijck
Lees ook:Plannen wijkcentrum Randwijck getorpedeerd door onderwijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.