Villa Randwijck naar ander pand

M. de Ruyterschool / Villa Randwijck

Het pand van Villa Randwijck aan de Bourgondische laan gaat 18 december dicht. De wijkorganisatie verhuist dan naar de voormalige Michel de Ruyterschool (nu op de bovenverdieping nog een dependance) aan het Catharina van Clevepark 10. Althans de voormalige gymzaal van dat gebouw, want de verbouwing van de gehele benedenverdieping waar zij komt en de totale renovatie van het gebouw start pas op 8 januari en is naar verwachting rond de zomer klaar.

De voorbereidingen van de ‘oude gymzaal’ door een groep mannen uit de wijk zijn bijna klaar. Villa Randwijck gaat hier bivakkeren totdat ook de totale verbouwing dat is. Daarna wordt de gymzaal veranderd in een kleine sportzaal.

 

Op 6 januari is er een Nieuwjaarsborrel (17.00 tot 19.00 uur) in het nieuwe pand, waar van januari af de activiteiten verder gaan. De start is op 5 januari met een jazzavond door het Una Bergin kwartet.

Er is een nieuwe coördinator, Caro Vermeulen, voor het Repair Café. To nu tioe deed Iris Bijleveld dat werk. Villa Randwijck zegt haar te dan ken voor haar grote inzet als vrijwilliger.

Tijdens het Energieontbijt op 3 november in Villa Randwijck is het idee geopperd om voor de wijk een duurzaamheidsclub te starten. Op het gebied van duurzaamheid zijn er zoveel nieuwe ontwikkelingen dat het interessant kan zijn om uit te zoeken wat voor Randwijck mogelijk is. Wie interesse heeft kan mailen of bellen: [email protected] | 06-2042 0989

 

Lees ook:Verbouwing Villa Randwijck eind 2017 klaar
Lees ook:Buurtcafé en meer bij Villa Randwijck
Lees ook:Lezing over verzetshelden in Randwijck
Lees ook:Gemeenteraad bezoekt Randwijck
Lees ook:Commissies voor groen en vuil in Randwijck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.