Deel van straten Bovenkerk verdwijnt

Door de nieuwbouw in Bovenkerk Oost wordt ook het stratenpatroon anders. De Mgr.dr. H. Poelslaan wordt bijvoorbeeld ten oorsten van de J.W. Brouwerslaan naar het noorden verlegd en gedeeltelijk het tracé van de huidige Nijverheidsstraat gaan volgen. Het westelijke deel van die straat en het meest oostelijke van de Poelslaan worden opgeheven.

Potgieter- en zuidelijke delen van de Joan van Broekhuizenlaan, Pastoor Brouwers- en Pastoor Roozenlaan schuiven in respectievelijk zuidelijke en oostelijke richting op. B en W hebben de gemeenteraad voorgesteld officieel in één keer alle straten in Bovenkerk-oost aan het verkeer te onttrekken, hoewel de herstructurering gefaseerd wordt uitgevoerd. Anders zou telkens opnieuw een besluit voor een deel van het plangebied moeten worden genomen, ook voor tijdelijk aan het verkeer te onttrekken straten.

Lees ook:Straten met dierennamen in Bovenkerk
Lees ook:Toekomst watersportclub nog onzeker
Lees ook:Geen geld voor verplaatsing watersport
Lees ook:Gemeente praat met grondeigenaren over extreem gestegen exploitatielasten
Lees ook:Christennie wil eind maken aan parkeerellende

Eén reactie op “Deel van straten Bovenkerk verdwijnt

  1. Rogier

    ik hoop niet dat B & W alle straten in een keer aan het verkeer onttrekt. ik blijf namelijk midden in de wijk wonen en hoop wel met auto naar huis te kunnen!

    R/

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.