Straten met dierennamen in Bovenkerk

De straten in het nieuwe gedeelte van Bovenkerk (Bivenkerk-Zuid) krijgen namen van dieren in het Amsterdamse Bos. Er zijn er zeven aan de gemeenteraad voorgesteld: Salamander, Ringslang, Fuut, Kuifeend, Waterhoen, Specht en Rietzanger.

Lees ook:Ringslang-excursie in Amsterdamse Bos
Lees ook:Deel van straten Bovenkerk verdwijnt
Lees ook:‘Zuidelijke’ bestemmingsplannen ter visie
Lees ook:Eerste steen 300 wonigen Bovenkerk-Oost
Lees ook:Geen zwemstersnamen uit Hitlertijd voor nieuwe straten

5 reacties op “Straten met dierennamen in Bovenkerk

  1. Hans van der Liet

    Weldra aan te vullen met de birdie, de J.Bos-uil, de putter (ook bekend als distelvink en niet te verwarren met het gelijknamige golfattribuut) en de tuinslang, de laatste met de te verwachten (sociale) woningbouw.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Johan Bos

    De naam Bos lijkt nogal belangrijk voor u te zijn. U gebruikt die voortdurend in uw commentaren. Hoe heet dat ook alweer? Op de man…Je moet wel als je het spel niet begrijpt. Politiek vertaald: de inhoud.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans van der Liet

    Als er iemand constant op de man speelt, dan bent u het wel. Enige fatsoenlijke inhoudelijke kritiek heb ik zelden van u mogen vernemen. Des te frappanter hoe gepikeerd u altijd reageert als u zelf eens in het ootje wordt genomen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Johan Bos

    Nee hoor, ik ben helemaal niet gepikeerd. Het valt mij alleen op dat u bij alles en nog wat in de politiek meldt dat Bos wel weer dit of dat zal vinden (u meent nog steeds helderziend te zijn), terwijl de mening van Bos er dan helemaal niet toe doet. Hartelijk dank dat u zelfs mijn door u veronderstelde mening zo belangrijk vindt, maar het lijkt mij toch wat te veel eer. U wilt nu blijkbaar al straten in Bovenkerk naar mij vernoemen. Maar gepikeerd? Totaal niet. Waarom zou ik?

      /   Beantwoorden  / 
  5. ruck petra

    jammer dat de straat namen niet bij het oude blijven ,ik als geboren en getogen bovenkerker ,zou het erg gewaardeerd hebben als er nog iets bij het oude bleef!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.