Dorien Mijksenaar vertrekt bij Cardanus

Dorien Mijksenaar

Dorien Mijksenaar, raadslid voor GroenLinks, stopt na acht jaar met haar werk bij Stichting Cardanus. Zij trad daar in dienst toen zij 65 was om – zoals de organisatie het noemt – het gezicht te worden van de buurthulpdienst. Zij was daarvoor het aanspreekpunt, voor het organiseren van groepsactiviteiten (gezamenlijke evenementen/uitstapjes) en het koppelen van vrijwilligers aan een cliënt voor een langere periode. In maart van dit jaar begon zijn aan haar tweede termijn als raadslid. Van Cardanus neemt zij per 1 januari 2011 afscheid, om zich nog meer op haar raadswerk te kunnen richten. Zij blijft wel als vrijwilliger betrokken bij Cardanus.

Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer tal van vrijwilligers
Lees ook:Buurthuldienst zoekt vrijwilligers voor boodschappen doen
Lees ook:Oppas gezocht bij buurthulpdienst
Lees ook:Hulpdienst zoekt vrijwilleger voor tandemfietsen en tuinieren
Lees ook:Weer vrijwillige helpers ouderen gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.