Buurthuldienst zoekt vrijwilligers voor boodschappen doen

De Buurthulpdienst zoekt vrijwilligers, die ouderen of mensen met een beperking willen helpen met de boodschappen. Er zijn diverse mogelijkheden:  Samen met de cliënt boodschappen doen, bijvoorbeeld met de auto van de vrijwilliger, of als vrijwilliger de boodschappen zelf (per auto of fiets) halen. De reiskosten worden vergoed. Vrijwilligers worden ondersteund door de Buurthulpdienst. Die organiseert ook geregeld gezellige bijeenkomsten voor alle vrijwillige medewerkers.Wie interesse heeft voor het meedoen aan deze vorm van dienstverlening kan contact opnemen met Inge Veraar: Buurthulpdienst, Vrijwilligerscentrale Cardanus, Maalderij 38, 1185 ZC Amstelveen. Telefoon 020 - 5434546, mobiel via 06-22691437.  E-mail: [email protected].

 

Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst naarstig op zoek naar vrijwijlligers
Lees ook:Hulpdienst zoekt vrijwilleger voor tandemfietsen en tuinieren
Lees ook:Meer vrijwilligers nodig bij buurthulpdienst
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.