Ladies Night seizoen start met ‘Weg van jou’

Weg-van-Jou_ps_1_jpg_sd-lowDe eerste zogenoemde Ladies Night van het seizoen in Cinema Amstelveen wordt gehouden op woensdag 11 oktober (20.30 uur). Dan wordt in de bios aan het Stadsplein de film ‘Weg van Jou’ gedraaid.

Die gaat over de ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers), die klaar is voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro. Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) heel andere plannen met haar heeft.

Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen en weigeren lijkt geen optie. Haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen.

Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

 Samen naan de film

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent volgens de bioscoop een ontspannen avondje uit met vriendinnen. ‘Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten.’

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:‘Onze Jongens’op Ladies Night in Cinema
Lees ook:De Surprise en Ladies Night in bios
Lees ook:Film Rendez-vous en Ladies Night in bios
Lees ook:‘Voor elkaar gemaakt’ op Ladies Night in bios
Lees ook:‘Rokjesdag’ op ladies night in Cimena AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.