‘Voor elkaar gemaakt’ op Ladies Night in bios

De film ‘Voor elkaar gemaakt’ draait alleen woensdagavond 19 april om 20.30 in Cinema Amstelveen. Er wordt dan weer een zogenoemde Ladies Night gehouden.

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan. Hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als hij daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens.

Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet…

Met Loes Haverkort, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Roeland Fernhout, Birgit Schuurman e.a. Regie: Martijn Heijne. Genre: romantiek , komedie.

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

 

Lees ook:Film Rendez-vous en Ladies Night in bios
Lees ook:‘Rokjesdag’ op ladies night in Cimena AV
Lees ook:‘Onze Jongens’op Ladies Night in Cinema
Lees ook:‘Huisvrouwen bestaan niet’ op Ladies Day in bios
Lees ook:Brasserie Valentijn op Ladies Night in bios

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.