‘Onze Jongens’op Ladies Night in Cinema

3420-E2_29AUG-1 SEPT-ROTATED-ONZE JONGENS_ONESHEET 70x100 on 50%.inddWoensdag 21 december 20.30 uur is de film ‘Onze Jongens’ eenmalig te zien tijdens een zogenoemde Ladies Night in Cinema Amstelveen.

In Onze Jongens speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Die komt na jaren afwezigheid weer terug in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader.

Bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt vinden. Niet zozeer het klusvermogen, maar het gespierde lichaam van Jorrit is een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met zijn andere collega’s gooit hij het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen.

De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Tot de privé-omgeving van de heren lucht krijgt van deze bijzondere carrièremove…

 Ladies Night

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten.

Verder zijn de volgende films te zien: Mees Kees Langs de Lijn, Sing (NLVersie – 2D), Vaiana (NL Versie – 2D), Fantasic Beasts and Where to Find Them, De Zevende Hemel en Soof 2.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar .24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Film Rendez-vous en Ladies Night in bios
Lees ook:Brasserie Valentijn op Ladies Night in bios
Lees ook:Ladies Night bij ‘Mother’s Day’ in Cinema
Lees ook:De Surprise en Ladies Night in bios
Lees ook:Ladies Night en film Fifty Shades Freed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.