De Surprise en Ladies Night in bios

De film ‘De Surprise’ draait Woensdag 6 mei (20.00 uur) in Cinema Amstelveen. Er is daar dan ook een speciale ‘Ladies Night’.  De Surprise is een film met Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan.

Multimiljonair Jacob (Jeroen van Koningsbrugge) wordt voor het eerst in zijn leven verliefd op de mooie Anne (Georgina Verbaan). Voor het eerst lijkt het leven hun toe te lachen, alleen hebben ze kort daarvoor een contract getekend met een bedrijf dat hen op een verrassende wijze naar de andere wereld zal helpen. Als zij onder het contract proberen uit te komen, blijkt dat nog niet zo makkelijk. De verrassende romantische komedie van Oscarwinnaar Mike van Diem.

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen avondje uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en goodie bag nog even verder bijpraten. Een compleet avondje uit.

Verder draait De Ontsnapping en Still Alice. De jeugd kan kiezen uit Cinderella (Nl versie), Home (Nl versie en 3D), Shaun het Schaap, Bears (Nl versie) of De Boskampi’s. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.Entreebewijzen zijn daar ook 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:‘De Surprise’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:Film Rendez-vous en Ladies Night in bios
Lees ook:Brasserie Valentijn op Ladies Night in bios
Lees ook:Ladies Night bij ‘Mother’s Day’ in Cinema
Lees ook:‘Onze Jongens’op Ladies Night in Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.