Simone Kleinsma weer in Schouwburg

Simone Kleinsma

Simone Kleinsma

Op zaterdag 1 oktober van dit jaar stond Simone Kleinsma in Schouwburg Amstelveen voor een uitverkochte zaal met haar volop geprezen soloprogramma ‘Simone!’. Deze intieme voorstelling is wegens groot succes bijgeboekt en op dinsdag 25 oktober (20.00 uur).

Haar soloprogramma is dé kans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen. In deze intieme voorstelling komen ze allemaal samen: de zangeres, de musicalster, de kleinkunstenaar en de actrice. Maar vooral Simone Kleinsma, de vrouw zelf komt naar voren in deze show. Zij is persoonlijker dan ooit.

Begeleid door Bernd van den Bos op de vleugel haalt Simone Kleinsma herinneringen op, deelt ze haar dromen, maar ook haar onzekerheid en verdriet.

Een compleet en actueel portret van een gerijpt rasartiest die reflecteert op hoe ze tot nu toe geleefd heeft. Zingend en spelend verklaart ze de liefde, mijmert, grapt, vervloekt en klapt uit de school.

Lang gekoesterde liedjes worden afgewisseld met gloedvolle nieuwe teksten die liefdevol en genadeloos verwoorden waar ze nu staat. Een compleet en actueel portret van een gerijpte rasartiest die reflecteert op hoe ze tot nu toe geleefd heeft

 

Lees ook:Extra voorstelling Simone Kleinsma
Lees ook:Twee voorstellingen van ‘Next to normal’ in de schouwburg
Lees ook:Droomganzen in poppentheater
Lees ook:Portret van de Koning in raadhuis
Lees ook:Vóórpremière film ‘Toscaanse Bruiloft’ in Cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.