Extra voorstelling Simone Kleinsma

Foto: Roy BeuskerTwee voorstellingen heeft de Schouwburg aan het Stadsplein voor het nieuwe seizoen al bijgeboekt. Simone Kleinsma brengt op dinsdag 25 oktober een extra voorstelling van ‘Simone’ en op woensdag 19 april (20.30 uur) is van Ro Theater te zien met ‘Walden’, dé hit van het Oerol-festival, met Arjan Ederveen en Jack Wouterse in de hoofdrollen.

Simone Kleinsma komt met muziektheater. Een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen. In deze intieme voorstelling komen ze allemaal samen: de zangeres, de musicalster, de kleinkunstenaar en de actrice. Maar bovenal de vrouw zelf.

Begeleid door Bernd van den Bos op de vleugel haalt Simone herinneringen op, deelt ze haar dromen, maar ook haar onzekerheid en verdriet. Een compleet en actueel portret van een gerijpt rasartiest die reflecteert op hoe ze tot nu toe geleefd heeft. ‘Simone’ is ook op zaterdag 1 oktober te zien in Schouwburg Amstelveen.

In ‘Walden’ van het Ro Theater schoffelen de twee oude mannen Ab en Jacob (Arjan Ederveen en Jack Wouterse) in de tuin. Ze schoffelen de zinloosheid van het leven weg. Ze spelen typetjes, ze spelen tv programma’s na om maar niet toe te komen aan wat verzwegen wordt. Ze zaaien depressiviaatjes. Ze zijn bang voor de dood en ze willen niet oud worden. Twee mannen gevangen in de alledaagsheid van het leven.

‘Walden’ is een ontmoeting tussen twee ras-entertainers. Een ontroerende en grappige voorstelling over het nut van het leven, vriendschap, seks en de tijd die ongewild verstrijkt. Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

 

Lees ook:‘Zere neus van Bergerac’ in Schouwburg
Lees ook:Simone Kleinsma weer in Schouwburg
Lees ook:Reprise ‘Ederveenzaamheid’ in Schouwburg
Lees ook:Theater Koekla met ‘Vrouw Holle’ in Poppentheater
Lees ook:Familievoorstelling ‘De Gelaarsde Poes’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.