Portret van de Koning in raadhuis

De Amstelveense kunstenares Ingrid Rövekamp (1958) bood maandag (14 oktober) een door haar gemaakt portret van Koning Willem-Alexander aan op het raadhuis. Zij overhandigde het kunstwerk aan burgemeester Jan van Zanen. Het portret heeft als titel “Het Balkon 30 april 2013” en hangt in de hal voor de trouwzaal. Ingrid Rövekamp is portret aquarellist en tekenares. Tijdens haar opleiding volgde zij lessen bij diverse gevestigde kunstenaars, van wie hun werk het meest bij haar persoonlijke smaak en visie aansloten.

 

Lees ook:Jan Snoeck en Oskar Lens bij Jan van der Togt
Lees ook:Expositie bij Villa Randwijck
Lees ook:Laatste Open Dag bij MBO College
Lees ook:Open Dag bij MBO College Amstelland
Lees ook:Open Dag bij MBO College Amstelland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.