Harry Sacksioni in P60

16-03-17_Harry_SacksioniHarry Sacksioni (65), met afstand de beroemdste akoestische gitarist van Nederland, speelt donderdag 17 maart (20:30 uur) in P60. Tijdens intieme soloconcerten, getiteld ‘Welcome to the Club’, speelt Harry Sacksioni een speciaal programma ter gelegenheid van zijn 65ste verjaardag.

De meestergitarist kan hiervoor putten uit een oeuvre dat inmiddels zo’n 30 platen en cd’s omvat. Met zijn veelbeproefde ‘Sacksioni Methode’ (met de rechterhand) is hij uitgegroeid tot een gitarist van internationale allure. Eerder dit jaar werd hij voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Akoestische Gitarist van de Benelux’.

Voor de speciale clubconcerten heeft hij Digmon Roovers uitgenodigd. Deze muzikant speelt door middel van een zogeheten ‘octivider’ (baspedaal) bas op zijn gitaar en is daardoor als zowel als bassist als gitarist inzetbaar.

Harry Sacksioni: “Hij is een van de meest funky bassisten die ik ken. Hij legt een steady en groovend fundament, waarop het voor mij heerlijk spelen is. Daarbij kan Digmon ook lyrisch spelen, waardoor alle facetten van mijn muziek aan bod kunnen komen”. Digmon Roovers zal uitsluitend in de clubs van de partij zijn. De exclusiviteit van deze intieme optredens wordt hierdoor nog meer benadrukt.

Kaarten á €20 vanaf nu te verkrijgen via www.P60.nl.

 

 

Lees ook:Gitarist Rik Spann speelt in de Johanneskapel
Lees ook:Gitaarvirtuozen in de Schouwburg
Lees ook:Gitarist Carl Verheyen met band in P60
Lees ook:Dertig jarig Hallo Venray in P60!
Lees ook:Bluesband van Julian Sas in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.