Dertig jarig Hallo Venray in P60!

Al 30 jaar blijft de Nederlandse rockband Hallo Venray verrassen. Op donderdag 16 november (20.00 uur) staat die in P60 met songs van onder meer het veertiende album ‘Where Is The Funky Party?’.  Henk Koorn, Henk Jonkers en Peter Konings nemen na al die jaren kennelijk geen gas terug. 

De doorbraak van de Haagse band was in 1992 met het album The More I Laugh, The Hornier Due Gets. De band stond dat jaar op Pinkpop waarbij leadzanger en gitarist Henk Koorn in netkousen op het podium verscheen. Afgelopen zomer trokken de mannen samen met JB Meijers naar Frankrijk om daar, in een studio aan de voet van de Mont Ventoux, in sneltreinvaart Where Is The Funky Party? op te nemen. Het resultaat? ‘Een pronkstuk van ongepolijste scheurgitaarherrie, met galmende zang, bonkende drums en minimalistische teksten’, schreef NRC-journalist Jan Vollaard.

 

 

 

Lees ook:Tanya Stephens in P60
Lees ook:Populaire rapformatie SFB komt naar P6
Lees ook:Weer ‘sinistere’ band in P60
Lees ook:Mostly Autumn weer in P60
Lees ook:20 jarig No Turning Back in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.