Brochure met aanbod nieuw seizoen schouwburg

SchouwburgDe seizoensbrochure 2013-2014 van Schouwburg Amstelveen verschijnt vrijdag (26 april). Tot en met 26 mei krijgen bezoekers op veel voorstellingen een vroegboekkorting van tien procent. Een kleine greep uit het aanbod: Jochem Myjer, Conny Janssen Danst, NUHR, het Nationale Toneel met Het stenen bruidsbed, De ideale man en Madame Rosa, een vervolg op de theaterhit DE VERLEIDERS, Glennis Grace, De Drie Baritons, Theater Terra met Mr Finney (6+) en Lang en Gelukkig (8+) van het Ro Theater.

Traditiegetrouw opent de schouwburg tijdens het Stadspleinfestival zijn deuren met Kunst & Kids. Op zaterdag 14 september zijn er weer allerlei voorstellingen voor kinderen: jeugdfilms, verrassende acts en gezellige activiteiten voor alle leeftijden. Zelfs de allerkleinsten, van 2,5 jaar af, kunnen meegenieten.

De schouwburg komt ook naar de mensen toe, in het komende seizoen. Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september is er het Huiskamerfestival. Men legt een route af langs huiskamers en andere bijzondere locaties in Amstelveen en omgeving, waar mooie en vernieuwende toneel-, muziek- en cabaretvoorstellingen zijn te bezoeken. Er zijn zeven routes, met telkens drie voorstellingen. Alle locaties liggen op loop- of fietsafstand van elkaar. Tot het laatste moment blijft een verrassing op welke route men wordt ingedeeld en dus welke voorstellingen men te zien krijgt.

Wegens grote belangstelling is het aantal gratis Salons voor het komende seizoen uitgebreid. Die inleidingen gaan vooraf aan meer dan dertig voorstellingen. Speciaal wie liever niet alleen naar het theater gaan,  zijn Samen Uit-voorstellingen geselecteerd. Nieuw zijn de Mini Masterclasses,  in samenwerking met Muziek- en Dansschool Amstelveen. Ook is komend seizoen voor het eerst een gebarentolk aanwezig bij een voorstelling.

Wie zich wil laten verrassen, kan voor € 10 een Blind Date bestellen. Wie dat doet krijgt een entreebewijs voor een avondvoorstelling in de Grote Zaal of Kleine Zaal. Wat het wordt, blijft nog even een verrassing. Meer informatie:  schouwburgamstelveen.nl.

De seizoensbrochure kan worden aangevraagd via www.schouwburgamstelveen.nl. Ook op te halen in openbare gelegenheden als bibliotheken, muziek- en dansscholen, wijkcentra én natuurlijk de schouwburg.

Lees ook:Programma nieuw seizoen Schouwburg beperkter door bezuiniging
Lees ook:Zaterdag start online verkoop schouwburg
Lees ook:Kassa schouwburg 4 juni speciaal open voor enkele voorstellingen
Lees ook:Brochure voor nieuw seizoen schouwburg
Lees ook:Kinderfestival in schouwburg bij start cultureel seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.