Zaterdag start online verkoop schouwburg

SchouwburgAmstelveen_Campagne2016-2017De nieuwe seizoenbrochure van Schouwburg Amstelveen is verschenen en de programmering voor seizoen 2016-2017 staat ook online. Zaterdag 7 mei start om 10.00 uur de online voorverkoop van ruim 260 theatervoorstellingen.

Omdat op de eerste dag van de voorverkoop veel bezoekers gelijktijdig willen bestellen, staat zaterdag de reguliere website van de schouwburg offline en alleen een vereenvoudigde bestellijst online. De schouwburg adviseert iedereen vooraf een wensenlijstje te maken. Naar verwachting gaat na een paar uur de reguliere website weer online. Tijdens de voorverkoop, tot en met 31 mei, ontvangen bezoekers op veel voorstellingen 10% vroegboekkorting.

Seizoen 2016-2017 begint met een nieuwe editie van het ‘Huiskamerfestival’ op 24 en 25 september. De schouwburg brengt dan bijzondere voorstellingen in Amstelveense huiskamers.

Simon & Garfunkel

Op woensdag 16 november spelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen ‘Sounds of Silence: Simon & Garfunkel Acoustic’, waarin ook persoonlijke herinneringen aan deze muziek worden gedeeld. Op woensdag 12 april 2017, speelt onder andere Dean Elliot in de muziekvoorstelling ‘The Simon & Garfunkel Story’, waarin het verhaal van dit legendarische duo wordt verteld.

Komend seizoen is er ook weer een grote verscheidenheid aan toneel geprogrammeerd. Zoals ‘Vaders & Zonen’ met o.a. Bram van der Vlugt op zaterdag 7 januari. Ook ‘La Musica 2’ van Theater Utrecht, ‘Moszkowicz’ van Toneelgroep Maastricht en ‘Tasso’ van het Nationale Toneel (regie: Theu Boermans) zijn te zien.

 Dans

Damiaan Denys vertelt vrijdag 21 oktober over de illusie van angst, leert Dick Swaab deelnemers aan dergelijke theatercolleges dinsdag 6 december meer over waaróm men is wie men is en neemt André Kuipers zijn publiek woensdag 12 oktober mee de ruimte in. Dansliefhebbers komen aan hun trekken met 15 dansvoorstellingen voor volwassenen. Uiteenlopend van Nederlands Dans Theater 2 en Introdans tot Spirit of the Dance op zaterdag 1 april.

 

 

Lees ook:Brochure voor nieuw seizoen schouwburg
Lees ook:Start online verkoop nieuw seizoen Schouwburg
Lees ook:Zelf online stoel reserveren in schouwburg
Lees ook:Start online voorverkoop schouwburg
Lees ook:Programma voor nieuw seizoen schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.