Extra voorstellingen 4 publieksfavorieten schouwburg

Paul de Leeuw

Schouwburg Amstelveen heeft vier extra voorstellingen bijgeboekt, omdat die echte publieksfavoriet blijken. In de tweede helft van dit theaterseizoen zijn dat Glitterjurk (dinsdag 5 februari), Poephoofd van Paul de Leeuw (maandag 11 februari), Mannen komen van mars, vrouwen van Venus met Huub Stapel (dinsdag 2 april)  en Buurtvrij (woensdag 15 mei).  Op de laatste na, cabaret in de kleine zaal, zijn het voorstellingen in de grote zaal. In Glitterjurk vragen
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zich af: waar is het feest? Waar gebeurt het? Het tweetal gaat koortsachtig op zoek naar het bruisende leven. Een aaneenschakeling van sketches, liedjes, humor en ontroering. Over de tijd die vliegt, het geld dat smelt en de hoop die gloort.

In Poephoofd van Paul de Leeuw overdenkt een man van 50 zijn leven en telt hij zijn zegeningen. Daardoor is hij zich ook bewust van de momenten dat het mis had kunnen gaan. Huub Stapel laat in ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’ zowel mannelijke als vrouwelijke bezoekers een avond ervaren als een feest van herkenning, dat volgens recensenten ook nog eens leidt tot méér begrip voor elkaar.

In Buutvrij gaan Van der Laan & Woe verder dan waar ze gebleven waren. Met hun scherpe kijk op de tijdgeest zorgen ze voor een smakelijke mix van absurde sketches en herkenbare scènes.

Kaarten zijn direct online te bestellen via www.schouwburgamstelveen.nl. De kassa is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 12.00-16.00 uur en ‘s avonds van 19.00-20.30 uur en zondag van 11.00-16.00 uur (020 547 51 75).

 

Lees ook:Extra voorstelling ‘Mannen komen van mars…’
Lees ook:Schouwburg boekt extra voorstellingen
Lees ook:Extra voorstelling ‘Mannen komen van Mars’
Lees ook:Vóór-voorverkoop enkele voorstellingen schouwburg
Lees ook:Enge Buren met ‘Ruk’ in schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.