Vóór-voorverkoop enkele voorstellingen schouwburg

SchouwburgHoewel er nog wordt gewerkt aan het programma voor het nieuwe theaterseizoen, heeft schouwburg Amstelveen al vast een paar voorstellingen in de ‘vóór-voorverkoop gedaan. Om alvast in de stemming te komen voor het seizoen 2014-2015, zegt de directie. Er zijn kaarten te koop voor Les Ballets Trockadero de Monte Carlo’, Vijftig tinten… de parodie, Kinderen voor Kinderen – Waanzinnig Gedroomd en Huub Stapel -  M/V deel 2. 

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo is te zien op vrijdag 10 oktober. In het jaar van zijn 40-jarige jubileum tourt ’s werelds enige ‘all-male’ dansgezelschap langs de Nederlandse theaters. Met op het programma klassiekers als Het Zwanenmeer, Concerto Barocco en Paquita dansen de heren lichtvoetig op de grens tussen kunst en kitsch. Zij trekken zo al sinds de jaren ‘70 volle zalen in de hele wereld.


 Op donderdag 16 oktober staat de voorstelling ‘Vijftig tinten… de parodie’ op de bühne van de schouwburg. Zelfs voor wie het boek haat, is de voorstelling volgens recensenten hilarisch, een vette hit en heel aanstekelijk. De vrolijke theaterbewerking van de erotische bestseller is dit seizoen al een trekker, maar komt in oktober dus terug.

‘Kinderen voor Kinderen – Waanzinnig Gedroomd’ is er zondag 18 januari.
De eerste echte Kinderen voor Kinderen Familiemusical. Een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan van Kinderen voor Kinderen.  

Huub Stapel komt met M/V deel 2 op zaterdag 7 februari naar de schouwburg.  Het onvermijdelijke, oergeestige, maar ook hoogstpersoonlijke vervolg op ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’.

Voor bovengenoemde voorstellingen kan men nu al kaarten kopen via www.schouwburgamstelveen.nl.  De seizoensbrochure voor seizoen 2014-2015 verschijnt vrijdag 25 april. Van zaterdag 10 mei, 10.00 uur af kunnen voor álle voorstellingen volgende seizoen kaarten worden besteld.

Lees ook:Start online voorverkoop schouwburg
Lees ook:Schouwburg boekt extra voorstellingen
Lees ook:Kassa schouwburg 4 juni speciaal open voor enkele voorstellingen
Lees ook:Veelzijdig herfstvakantie programma in Poppentheater
Lees ook:Kinderfestival in schouwburg bij start cultureel seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.