Extra voorstelling ‘Mannen komen van mars…’

feb23GZMannenkomenvanMars‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’, de one man show van Huub Stapel, komt – na de voorstelling op 23 februari – nog een keer terug terug in Schouwburg Amstelveen. Maar pas aan het einde van dit jaar. De directie van de schouwburg is erin geslaagd Stapel opnieuw te boeken.  Zij doet dat wegens het grote succes dat de voorstelling overal in het land heeft en de dito belangstelling ervoor in Amstelveen. De extra voorstelling staat gepland voor 16 december (20.00 uur). De kaartverkoop is overigens al gestart. Entreebewijzen zijn te boeken via www.schouwburgamstelveen.nl. In zijn show neemt Huub Stapel de eeuwenoude misverstanden over mannen en vrouwen en de relatie tussen beide geslachten onder de loep.

‘Mannen komen van mars, vrouwen van Venus’  is gebaseerd op de wereldwijde bestseller van relatietherapeut John Gray. Een avond vol pijnlijke misverstanden, herkenbare taferelen en prachtige, soms melancholische verhalen. Huub Stapel gaat in op voor vrijwel iedereen herkenbare situaties, afgewisseld met een liederen en gedichten. Hij komt tot veel velen verrassende inzichten.  

Een toneelstuk naar het zelfhulpboek van Gray trok als toneelstuk volle zalen in Frankrijk, Zwitserland, België en Canada.  Nu is deze komische onemanshow dus in Nederland te zien, starring Huub Stapel. In zijn ‘spreekkamer’ probeert hij tot een diagnose te komen.

Lees ook:Extra voorstelling ‘Mannen komen van Mars’
Lees ook:Extra voorstellingen 4 publieksfavorieten schouwburg
Lees ook:Vóór-voorverkoop enkele voorstellingen schouwburg
Lees ook:Huub Stapel over liefde, Kuipers over Ruimte
Lees ook:Schouwburg boekt extra voorstellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.