Casco Hudson’s Bay klaar

Art impression vernieuwd V&D pand. Foto: Rijnboutt / amstelveenweb.com

De Cascobouw van het voormalige V&D-pand in het Stadshart, dat nu gereed gemaakt wordt voor Hudson’s Bay, is gereed. De buitenkant is zo goed als klaar (met uitzondering van de aansluitingen naar de parkeergarage) en ook in het pand zijn alle voorzieningen aangebracht die straks nodig zijn voor de winkel, werd aan de omwonenden door het bouwteam gemeld.

Met de voorzieningen voor de winkel worden onder meer zoals liften en roltrappen bedoeld.

Binnenkort zal de huurder (Hudson’s Bay) starten met de afbouw en inrichting van het warenhuis. “Zodra er meer bekend is over de planning, zullen wij dit delen met de buren”, schrijft de bouwer aan de omwonenden. Onlangs werd bekend dat de vestiging van Hudsom’s Bay in Amstelveen vertraagd open gaat, namelijk volgend en in plaats van dit jaar.

In de komende maanden gaat men verder met de bouw van de parkeergarage en de appartementen die daar bovenop komen, Het gebouw krijgt steeds meer vorm, de verdiepingen worden langzaam zichtbaar. De garage is straks toegankelijk vanaf de Meander en er is plek voor 455 auto’s, verdeeld over 7 lagen.

 

 

 

Lees ook:Pand Hudson’s Bay in november winddicht
Lees ook:Verbouwing V&D-pand wind- en waterdicht
Lees ook:Hudson’s Bay komt zeker naar V&D gebouw
Lees ook:Kans op Hudson’s Bay in V&D-pand
Lees ook:Meeting over renovatie V&D-pand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.