Enquête bezoekers parkeren Stadshart gestart

De enquête over het parkeren door bezoekers van bewoners in Elsrijk en Stadhart is gestart. De wijkplatforms in beide gebieden zijn tegen het door B&W voorgestelde digitale systeem van betaald parkeren. Anders dan voorheen moeten – met pasjes – zowel bewoners als hun visite in het vervolg betalen bij betaalautomaten. Wie mee wil doen aan de enquête kan terecht op website: op http://www.wijkplatformsamstelveen.nl/stadshart/actueel. Voor meer informatie op: http://www.mijnbabs.eu/babsamstelveenweb/default.aspx?agendatype=1.

Zondag (24 februari) zijn enkele duizenden flyers met de enquête verspreid in  beide buurten. Degenen die vorigjaar wethouder Levie een protestmail over het nieuwe bezoekers parkeren stuurden, kregen de enquête inmiddels digitaal opgestuurd.

De wijkplatforms zijn verder van plan dinsdag (26 februari) hun stem te laten horen bij de raadscommissie Ruimte Wonen en Natuur (RWN). Daar kan trouwens iedere burger komen inspreken, mit van tevoren is aangevraagd. Dat kan bij de raadsgriffie via telefoonnummer (020) 540 4416 of 4366 of via de e-mail: [email protected]. Aan alle bewoners die met het nieuwe parkeren te maken krijgen, wordt door de wijkplatforms verzocht de enquête in te vullen en op te sturen of in te leveren. De adressen daarvoor staan op de enquête. De enquête – bijvoorbeeld voor wie geen internet heeft – ook af te halen bij ’t Open Hof. ‘Maar misschien willen buren die wel voor iemand die niet bij inter4nat kan komen de enquête printen’,  denken de wijkplatforms. De enquête kan worden ingestuurd / ingeleverd tot en met 2 maart 2013.

Lees ook:Looptdijd parkeerenquête Stadshart en Elsrijk verlengd
Lees ook:Enquête in Randwijck over draagvlak betaald parkeren
Lees ook:‘Parkeerenquête nodig – raad en wethouder luisteren niet’
Lees ook:Betaald parkeren rond Laanhorn
Lees ook:Stadshart houdt enquete over bezoekers parkeren

Eén reactie op “Enquête bezoekers parkeren Stadshart gestart

  1. de grote nul

    Ach, de enquete zal geparkeerd zijn bij de gemeente.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.