Betaald parkeren rond Laanhorn

De meeste bewoners rond Plantsoen Laanhorn in Randwijck zijn voor betaald parkeren. Dat blijkt uit een enquête, waaraan 70% van de bewoners deelnam. Van hen bleek 78% voorstander.

In dit deel van Randwijck (Laanhorn, Plantsoen Laanhorn, Margriete van Clevelaan, Baljuwenlaan, Schepenenlaan, Hendrik van Borsselenkade) hebben van de in totaal 158 adressen er 112 een stem uitgebracht. Ruim boven de 50 % die in het beleid is vastgesteld. Van de 112 uitgebrachte stemmen zijn er 88 (78%) vóór de invoering van betaald parkeren met vergunningen. Zo is ook aan de voorwaarde van 50%+1 voldaan, zodat betaald parkeren met vergunningen in dit deel van Randwijck zal worden ingevoerd.

 Vergunningen

Vanaf 24 oktober kunnen de overige bewoners van Randwijck ook een enquête invullen. Pas als de uitslag van die enquête bekend is, naar verwachting half november, kan het totale gebied worden vastgesteld waar betaald parkeren met vergunningen komt. Vervolgens moet de gemeenteraad akkoord gaan met een nieuwe parkeerverordening. Bovendien kunnen er pas parkeerautomaten besteld worden als de omvang van het totale gebied bekend is. Naar verwachting zal betaald parkeren met vergunningen pas op zijn vroegst het eerste kwartaal van 2017 worden ingevoerd.

 

 

 

 

Lees ook:Betaald parkeren in Randwijck
Lees ook:Enquête in Randwijck over draagvlak betaald parkeren
Lees ook:Ook betaald parkeren in Berken- en Eikenrodelaan
Lees ook:ChristenUnie tegen betaald parkeren deel Randwijck
Lees ook:D66: ‘Randwijck moet zelf beslissen over parkeervergunning’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.