Zestien nieuwe bestemmingen KLM

KLM breidt haar netwerk deze zomer uit met zestien nieuwe bestemmingen: Minneapolis, Freetown, Monrovia, Cartagena, Teheran, Windhoek, Gdansk, Graz, Split, Malaga, Porto, Cagliari, Catania, Milaan-Malpensa en Dublin.

KLM heeft het aantal vluchten naar London-City wegens grote belangstelling uitgebreid van 12 naar maximaal 28 vluchten per week tijdens de zomer. Malaga is de zesde bestemming in Spanje waarop KLM rechtstreeks vliegt. De andere vijf zijn Bilbao, Madrid, Barcelona, Valencia en Alicante.

Cagliari en Catania zijn de negende en tiende bestemming in Italië waarop KLM rechtstreeks vliegt. De andere acht zijn: Rome, Florence, Milaan – Linate, Milaan – Malpensa, Turijn, Venetië, Genua en Bologna.

Alle Boeings voor de lange afstand zijn voorzien van de nieuwste full-flatstoelen. De ombouw van de World Business Class-cabines in alle Airbus A330-toestellen staat op de agenda. Reizigers kunnen naar verwachting in de loop van 2018 daarvan gebruikmaken.

Tot oktober 2018 worden elke drie maanden nieuwe gerechten in de World Businessclass worden geserveerd van  top chef Jonnie Boer.  Passagiers in die klasse hebben nu drie ontbijtkeuzes: Hartig, zoet of yoghurt met granola.

 

 

Lees ook:KLM vliegt rechtstreeks naar Fortaleza
Lees ook:Portret Anthony Fokker op staart Fokker 70
Lees ook:Reisorganisaties en luchtvaart: Schiphol moet groeien
Lees ook:Lezing over Milaan bij Volksuniversiteit
Lees ook:KLM komt met ‘Flight Bundle’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.