KLM komt met ‘Flight Bundle’

klmBegin oktober 2017 lanceert KLM voor Europese vluchten de KLM Flight Bundle. Daarmee kunnen klanten diverse tickets in één keer aanschaffen.

Bundels zijn op basis van verschillende variabelen volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van de klant. De prijs voor alle tickets binnen de Flight Bundle is vooraf vastgelegd.

“Met de KLM Flight Bundle richten wij ons op klanten die regelmatig vliegen, met bijvoorbeeld familie of een tweede huis in het buitenland, stedenbezoekers, of het midden- en kleinbedrijf, ” zegt directeur Harm Kreulen van KLM Nederland.

 Verzilveren

Klanten hoeven niet direct bij aanschaf hun vlucht te boeken, ze kunnen de tickets verzilveren zodra de reisplannen en reisdata bekend zijn. Voor alle tickets in de Flight Bundle geldt dat men kan boeken tot en met de laatst beschikbare stoel. Dit geldt voor alle vluchten dus ook in weekends en schoolvakanties.

Naast de bestemming, kunnen klanten ook de aantallen tickets en gebruikers van de bundel en de vooruitboekperiode zelf kiezen. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs.

De Flight Bundle wordt aangeboden in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Optiontown, specialist in innovatieve online salesmodellen voor Airlines. Met de lancering van KLM Flight Bundle gaan KLM en Optiontown voor het eerst samenwerken.

 

Lees ook:KLM biedt GetYourGuide rondleidingen
Lees ook:KLM-tickets via Chinese Social Media
Lees ook:Night Flight to Rio met nieuwe naam in P60
Lees ook:KLM vliegt rechtstreeks naar Fortaleza
Lees ook:KLM met vluchtinformatie nu ook op Twitter en WeChat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.