D66 komt in Middenhoven praten over wat goed gaat

d66-logo-nieuw[1]In heel het land, dus ook in Amstelveen, gaat D66 op zaterdag 9 november in gesprek met bewoners. Want de verkiezingen voor de gemeenteraad staan voor de deur en dan moeten lokale politici nu eenmaal doen of zij niet primair voor zichzelf in de raad (of Tweede Kamer) zitten.’In gesprek met’ heet de actie. Tussen 13.00 en 15.00 uur is de fractie van D66 in het winkelcentrum Middenhoven.

‘Vaak gaat het in de politiek over problemen’, redeneert de partij.  Met de “in gesprek met” actie vraagt D66 aandacht voor wat er goed gaat in de stad. D66 hoort graag waar mensen trots op zijn en waarom zij graag in Amstelveen wonen, maar ook welke kansen en verbeterpunten zij voor ogen zien.

“D66 is een partij die dicht bij de mensen en midden in de samenleving staat”, zegt fractievoorzitter en lijsttrekker Maaike Veeningen, in navolging van alle andere partijen, die met de verkiezingen in zicht opeens ook de wijken in trekken.  Veeningen: “Wij hechten veel waarde aan de mening van onze inwoners. D66 is optimistisch, toekomstgericht, ziet kansen, toont daadkracht en neemt verantwoordelijkheid. Daarom past een positieve benadering bij ons en kiezen wij er deze keer voor om aandacht te besteden aan wat waardevol is aan Amstelveen.”

Dus wie een lofzang op de stad heeft, kan de D66-raadsleden zaterdag in het winkelcentrum ontmoeten.

 

 

 

Lees ook:D66 praat op verkiezingspad met burger
Lees ook:PvdA op campagne in Westwijk
Lees ook:GroenLinks wegens verkiezingen wijken in
Lees ook:SP wil ook na verkiezingen actie voor OV
Lees ook:PvdA naar Bankras en Kostverloren met ‘nog veel te doen’

Eén reactie op “D66 komt in Middenhoven praten over wat goed gaat

  1. Frank Bikker

    Omdat D66 zo toekomstgericht is kiest ons Maaike voor bloemetjes op het Stadshart, terwijl achter haar rug de thuiszorg en het ouderenbeleid voor een groot deel worden afgebroken.
    Ik zag ze ook al eens een poos geleden in keurige dasjes en jasjes praatjes maken op winkelcentrum Waardhuizen, terwijl tegelijkertijd de voedselbank zijn uiterste best deed om spullen in te zamelen. Kijk, dat noem ik pas maatschappelijk relevant.
    Daarnaast moet ik zeggen dat hun liberale concurrent de in hun ogen problemen wel gericht aan pakt, terwijl ik totaal geen fan ben van die club. Daar D66 beter een voorbeeld aan nemen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.