PvdA op campagne in Westwijk

PvdA-lijsttrekker Gerben Drost en andere kandidaten voor de komende verkiezingen van de gemeenteraad zijn zaterdag (25 februari) van 10.30 tot 12.30 uur in winkelcentrum Westwijk om hun programma ‘veel gedaan, maar nog veel te doen’ uit te delen en erover te praten met inwoners. De PvdA gaat tot aan de gemeenteraadsverkiezingen (7 maart) elk weekend de wijken in om campagne te voeren. Zaterdag werd Keizer Karelpark bezocht. In het weekend voor de verkiezingen is de PvdA in het Stadshart te vinden.

Lees ook:Rode bus op ‘rode zaterdag’ langs winkelcentra
Lees ook:PvdA in sportcentrum Uilenstede
Lees ook:PvdA naar Bankras en Kostverloren met ‘nog veel te doen’
Lees ook:Jarige PvdA huldigt oudste lid in Amstelveen
Lees ook:PvdA huis aan huis in Middenhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.