Duurzaam ‘energie-ontbijt’

Peter Bot

Op woensdag 10 mei organiseert NEWNRG in samenwerking met Duurzaam Elsrijk en de gemeente een tweede EnergieOntbijt. Deze keer in de Stadsdorpkamer van Elsrijk aan de Heemraadschapslaan 100 in Amstelveen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om van 9 tot 11 uur ideeën en initiatieven uit te wisselen op gebied van energiebesparing en opwekking en te bekijken waar initiatiefnemers en gemeente elkaar hierbij kunnen ondersteunen.

Wethouder Peter Bot (Duurzaamheid): “Het EnergieOntbijt is een heel laagdrempelige manier om u te laten informeren over mogelijkheden om duurzaamer te leven. In twee uur tijd wisselen we ideeën met elkaar uit op gebied van een bepaald thema. Met een broodje in de hand luistert u naar ervaringsdeskundigen en specialisten en kunt u ideeën inbrengen en vragen stellen. Met als gezamenlijk doel Amstelveen duurzamer te maken. Tijdens dit tweede EnergieOntbijt gaan we in gesprek over wat er gaande is in Amstelveen op gebied van energie besparen en energie opwekken. Uiteenlopende duurzaamheidspartners waaronder Gideon Goudsmit, Eigen Haard en Eneco krijgen een podium waarin zij kort vertellen wat zij doen, wat zij Amstelveen te bieden hebben en of zij nog hulp kunnen gebruiken. Ook presenteert het Energieloket zich en krijgt u informatie over ‘het beste idee voor Amstelveen’, een wedstrijd voor initiatieven van Amstelveners in het kader van de campagne ‘Mensen maken Amstelveen’, waarin ook ideeën op gebied van duurzaamheid welkom zijn.”

Wie ook ‘energiek’ wil ontbijten, kan zich opgeven via [email protected] Men kan vanaf 08.30 uur inlopen.

 

 

 

 

Lees ook:Derde energie-ontbijt in ateliers kunstenaars
Lees ook:Zesde EnergieOntbijt in Elsrijk
Lees ook:Eerste ‘energie-ontbijt’ gaat over elektrisch rijden
Lees ook:‘Energie ontbijt’ over oude huizen Randwijck
Lees ook:Energietransitie in oude woningen

2 reacties op “Duurzaam ‘energie-ontbijt’

 1. Frank Bikker

  Eigen Haard en energiebesparing! Laat me niet lachen.
  Overigens al die zonnenpanelen daar profiteren enkel de eigen huisbezitters van en de subsidie daarvoor mag iedereen betalen. Laten ze dat eerst eens bij alle (semi) openbare gebouwen doen. Dat is in ieders voordeel.

    /   Beantwoorden  / 
  1. shaklibatachat

   Weer zo’n reactie zonder enige onderbouwing.

   Cijfers willen we zien Frank Bikker.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.