Kinderkerstfeesten en méér in Kruiskerk

kaart kinderkerstfeest 2014 (klein)Het kinderkerstfeest in de Kruiskerk lijkt vorig jaar een succes te zijn geweest. Dat meldt althans de lokale Protestantse Kerk (PKN), die dit jaar daarom twee mogelijkheden biedt om op zoek te gaan naar de ‘ster van Amstelveen’, met een knipoog naar de ster van Bethlehem. Twee kinderkerstfeesten in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan, op woensdag 24 december, om 16.30 en 19.00 uur.

De drie wijzen hebben door hun sterrenkijkers een heel bijzondere ster gezien. Ze gaan op weg en na een lange reis komen ze aan in Amstelveen.

Na afloop is er voor alle kinderen een verrassing. Meer informatie: www.kruiskerk-amstelveen.nl.

Diezelfde avond om 22.00 uur is er een traditionele kerstnachtdienst. Een voering met als thema: Kansen keren. Er wordt stilgestaan bij omkeermomenten in het verhaal over de geboorte van de Jezus en bij wat licht kan doen in de actualiteit van vandaag. De cantorij van de Kruiskerk verleent medewerking. Na afloop zijn er een glaasje glühwein en kerstbrood.

Donderdag 25 december is er een kerstviering voor jong en oud om 10.00 uur met als thema: Verder kijken dan de schone schijn. In de dienst gaat het om de vraag wat men ziet bij verder kijken dan de buitenkant van kerstversiering, lekker eten en gezelligheid. Ook in die dienst verleent de cantorij van de Kruiskerk medewerking. Van 9.45 uur af is er samenzang van bekende kerstliederen.

Lees ook:Breed scala kerstactiviteiten PKN
Lees ook:Dienst voor jong volwassenen in Paaskerk
Lees ook:‘Waar komt de Koning vandaan?’ Thema in Kruiskerk
Lees ook:Vesper met cantate van Bach in Kruiskerk
Lees ook:Lezingen over expositie Kruiskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.