Breed scala kerstactiviteiten PKN

 

De wijzen in de stal

De wijzen in de stal

De Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert (PKN) heeft een breed aanbod aan kerstactiviteiten. In de Paaskerk en Kruiskerk in Amstelveen en Pelgrimskerk in Buitenveldert kan men naar onder meer de volgende evenementen.

Kerstlichtjestocht Westwijkplein:  Zaterdag 20 december: 16.30 – 18.00 uur; Bethlehem in Westwijk Via een spoor van licht langs Romeinen, herders, kamelen en een stal.

Paaskerk, Augustinuspark 1: Zondag 21 december: 14.30 uur: Kerst sing-in met advent- en kerstliederen en kerstgedichten. M.m.v. het koor Anthem o.l.v.  Leo Kramer, Peter van Dongen (piano) en Dirk Out (orgel).Woensdag 24 december: 19.00 uur: Kinderkerstfeest. Voor kinderen, ouders, grootouders en alle anderen. Het kerstverhaal met muziek en beeld. Woensdag 24 december: 22.30 uur: Kerstnachtdienst. Het kind, de stal, de herders, het verhaal van licht in de nacht. M.m.v. koor Anthem. Donderdag 25 december:  09.30 uur: Kerstochtend.  De nieuwe morgen begint met het licht van kerst dat straalt in het duister. M.m.v.  de Paaskerkcantorij. Donderdag 25 december: 11.00 uur: Een kerkdienst voor jong en oud met kinderverhaal, kinderopvang en twee groepen kinderkerk. M.m.v. koor Anthem.

Wijzen

Kruiskerk, Van der Veerelaan: Woensdag 24 december, 16.30 uur en 19.00 uur: Kinderkerstfeest. De drie wijzen hebben een heel bijzondere ster gezien. Na een lange reis komen ze aan in Amstelveen. Woensdag 24 december, 22.00 uur: Kerstnachtdienst. M.m.v. de cantorij van de Kruiskerk. Na afloop een glaasje glühwein en kerstbrood.  Donderdag 25 december,10.00 uur: Kerstviering voor jong en oud. Verder kijken dan de schone schijn, m.m.v. de cantorij van de Kruiskerk. Van 9.45 uur af samenzang van bekende kerstliederen.

Pelgrimskerk, Van Boshuizenstraat 560: Zondag 21 december, 10.30 uur: Ceremony of lessons and carols. Zorgvuldig op elkaar afgestemde Bijbellezingen (“lessons”) en adventsliederen (“carols”). Woensdag 24 december, 21.00 uur: Kerstavonddienst. Taizéviering in de sfeervol verlichte stiltekapel. Na afloop (warme) wijn en wat hapjes.Donderdag 25 december,   10.30 uur: Kerstviering met oude en nieuwe liederen. Na afloop koffie. Alle activiteiten in heel Amsterdam en Amstelveen op www.Kerst020.nl

 

 

 

Lees ook:Kinderkerstfeesten en méér in Kruiskerk
Lees ook:Kerst Sing-In in de Paaskerk
Lees ook:Kerst Sing-in in de Paaskerk
Lees ook:Kerst
Lees ook:Kerst Sing-in in Paaskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.