Kerst Sing-in in de Paaskerk

Zondag 17 december wordt van 14.30 uur af traditiegetrouw gezongen tijdens de Kerst Sing-in in de Paaskerk, Augustinuspark 1. Medewerking wordt verleend door het koor Anthem, Dirk Out (orgel), Peter van Dongen (piano) en Fetsje Bijma (fluit). Het geheel staat onder muzikale leiding van Leo Kramer.

Ds. Werner Pieterse draagt enkele kerstgedichten voor. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en mee te zingen met koor en solisten. In de pauze is er gl├╝hwein. De kerk is open vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis. Vrijwillige bijdrage na afloop van de Sing-In.

Kijk voor meer informatie www.paaskerk-amstelveen.nl.

 

 

Lees ook:Kerst Sing-In in Paaskerk
Lees ook:Kerst Sing-in in Paaskerk
Lees ook:Kerst Sing-In in de Paaskerk
Lees ook:Kerstlichtjestocht rond winkelcentrum Westwijk
Lees ook:Theologenkoor in de Kruiskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.