Kerstcampagne van protestantse kerken

4 beelden_persberichtIn Amsterdam en Amstelveen is vandaag (maandag) de gezamenlijke multimediale kerstcampagne van de protestantse kerken (PKN) gestart met de lancering van de website kerstamsterdam.nl. Veel kerken zullen daarop komende weken hun kerst activiteiten op plaatsen, van levende kerststal tot concert, van open huis tot kinderkerstfeest en van carols zingen tot kerstnachtviering. Behalve op de website presenteren de kerken hun brede aanbod en gastvrijheid met kerst ook via een eigen radio- en tv-spot op de regionale zenders AT5 en RTV N-H en via billboards, boomerangcards en caféreclame.

Op deze manier wijzen de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam, de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert en De Stadslamp het Amsterdamse en Amstelveense publiek op alles wat er rond kerst in de kerk te doen is.

Op een kaart staan rond de 60 kerken in Amsterdam en Amstelveen en wat zij te bieden hebben aan kerstvieringen. Via een aantal zoekcriteria kunnen bezoekers op de kaart zoeken naar een kerstviering die bij hen past. Voor hen die niet goed weten wat te kiezen is er een ludieke kersttest, die helpt om een keuze te maken. Bijzondere kerstvieringen worden uitgelicht en in blogs verkennen dominees uit Amsterdam en Amstelveen de betekenis van kerst. Met een speciale versie voor smartphones kun kan men direct zien welke vieringen er zijn in de buurt waar men op dat moment is. www.kerstamsterdam.nl

 

Lees ook:Mediacampagne voor kerstvieringen
Lees ook:Online zoeken in ruim 200 kerstvieringen
Lees ook:Ruim 200 PKN-kerstdiensten in A’dam
Lees ook:Kerken komen met pakket voor zinvolle kerst
Lees ook:Protestantse Kerk: ‘Vier de verwondering’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.