HEMA laat kerstwensen uitkomen

HEMA aan het Binnenhof zegt nu haar bezoekers de kans te geven een kerstwens voor iemand die hen lief is uit te laten komen. Door het ophangen van een kerstwens in de speciale kerstwensboom speelt het warenhuis in op wat volgens onderzoek de gulle gedachtegang van Amstelveen zou zijn: 84 procent van de bewoners wil anderen helpen zijn of haar kerstwens uit te laten komen.

Men kan kerstwensen ophangen tot en met 24 december. Deelname is gratis.

Elke week wordt een winnaar uitgekozen en laat HEMA Amstelveen een wens uitkomen. Wie de komende weken geen kans ziet het warenhuis te bezoeken, kan ook een kerstwens opgeven via hema.nl/kerstkadofabriek. Ook op deze manier kan iedereen zijn of haar oma, buurman, vriend of ouders op een bijzondere manier rond Kerst verrassen. De kerstwensboom van HEMA is een onderdeel van de kerstkadofabriek.

HEMA denkt dat veel Amstelveners een kerstwens voor een ander zullen ophangen in de boom in het filiaal aan het Binnenhof. Men blijkt volgens het bedrijf in deze stad zeer onbaatzuchtig. Meer dan driekwart van de Amstelveners geeft bijvoorbeeld liever een kerstkado dan het te krijgen. Al vinden ze het uitzoeken van een passend kerstkado stiekem wel weer een gedoe (45%). De oplossing ligt voor de hand: 89 procent van de Amstelveners vindt een mooi gebaar belangrijker dan een kerstkado, zo blijkt uit het kerstonderzoek van HEMA onder ruim 1.000 respondenten.

 

Lees ook:Gratis nagellakken bij HEMA Binnenhof
Lees ook:Workshops voor scholieren bij Hema
Lees ook:Paaseieren zoeken bij HEMA
Lees ook:Vloglessen voor tieners bij HEMA
Lees ook:Nieuwe Amstelveenpas is digitaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.