Paaseieren zoeken bij HEMA

Van 3 april tot en met 16 april krijgen kinderen van 4 tot 12 jaar de kans deel te nemen aan de grote paasei zoektocht van de HEMA in het Binnenhof (Binnehiof 18, Stadshart). Zij worden daar door de familie Paashaas uitgedaagd vijf paaseitjes te vinden. Zodra alle eitjes zijn gevonden, worden de jonge speurneuzen bij de kassa beloond met een van de vier gratis knutselplaten van de keten.

In het Amstelveense filiaal en in ruim 700 andere HEMA winkels worden de paaseitjes door familie Paashaas verstopt. Door de juiste nummers bij het juiste paaseitje op de speciale zoektochtflyer in te vullen, krijgen de jonge deelnemers een vrolijke knutselplaat bij de kassa. In totaal zijn er vier verschillende knutselplaten te verdienen.

Elke knutselplaat staat in het teken van een van de bekende hazen; vader Paashaas Charles, zijn echtgenote Juliette, hun creatieve dochter Inez of de ondeugende Richie. Alle bezoekers van de HEMA aan het Binnenhof krijgen daarnaast de mogelijkheid met een levensechte cut-out versie van familie Paashaas op de foto te gaan.

Charles Paashaas, creatief brein achter de zoektocht vertelt: “We hebben een groot aantal gemotiveerde speurneuzen in Amstelveen gespot en zijn ervan overtuigd dat ze veel paaseitjes vinden tijdens de zoektocht. De HEMA aan het Binnenhof is een van dé populaire zoekplekken tijdens de paasei zoektocht dus we houden de winkel goed in de gaten. Voor de volwassen paasei liefhebbers hebben we op www.hema.nl paaseitjes verstopt. Door online vijf paaseitjes te verzamelen, sparen zij bij een minimale besteding van €20 voor €5 korting in de webshop. Zo voorzien we iedereen van een vrolijke paasverrassing.”

 

Lees ook:Paaseieren zoeken op Randwijck Markt
Lees ook:Workshops voor scholieren bij Hema
Lees ook:HEMA laat kerstwensen uitkomen
Lees ook:Vloglessen voor tieners bij HEMA
Lees ook:Mini City in Stadshart voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.