Workshops voor scholieren bij Hema

Woensdag 27 juli houdt HEMA de gratis DIY (Do It Yourself) Workshops voor Amstelveense scholieren, om hen te inspireren tot originele ideeën op het gebied van hun nieuwe schoolspullen.

Tussen 13.00 en 16.00 uur start elk uur een workshop bij de HEMA, Binnenhof 8 in het Stadshart. Deelnemers wordt verzocht een school-item meenemen om te personaliseren. Het gaat allemaal om ‘originele customize-ideeën’, laat de warenhuisketen weten.

Die zegt in te spelen op een trend. Maar liefst 82% van de Amstelveense jongeren customizet schoolspullen. Bijvoorbeeld door de schoolagenda met stickers, washi-tape of stempels te personaliseren om zo een eigen stijl te creëren. HEMA stelt materialen beschikbaar om mee te customizen. Meer informatie: www.hema.nl/schoolactie.

 

Lees ook:Strijd tegen anti Joodse stickers
Lees ook:HEMA laat kerstwensen uitkomen
Lees ook:Vloglessen voor tieners bij HEMA
Lees ook:Paaseieren zoeken bij HEMA
Lees ook:Met HEMA naar Cobra en andere Musea

2 reacties op “Workshops voor scholieren bij Hema

 1. Rotary-vriendje

  Nu ga je naar de HEMA omdat je geld teveel hebt. De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij is veel te duur geworden voor wat ze bieden. En daarbij, het personeel zit in een harnas van regels, net als bij Aldi en Lidl.
  Vroeger was het een leuk en inspirerend bedrijf om verkoopervaring op te doen. Nu is het kapot gemanaged door irritant leidinggevend personeel. Ik koop er niets meer !

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rotary-vriendje

  Wat een geweldig verhaal. Nou weet ik niet of het onzin is of waar. Máár dat is juist zo leuk aan dit verhaal.

  Maar ik werkte in de jaren ’80 bij de Hema en toen was het echt een heel leuk bedrijf. Bedrijfsleiding was altijd in voor een geintje, alles kon en er werd keihard gewerkt. Iets wat de huidige kneusjes in het management niet meer begrijpen of mogen begrijpen. Maar goed, ik was dan ook een vrindje van de baas en had een luxe leventje daar. Tja, je bent natuurlijk niet voor niks een Rotary-vriendje..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.