B&W bij New York Pizza

Deze keer was dus het hoofdkantoor van New York Pizza aan de beurt. Het college van B & W vergaderde daar dinsdagmorgen. Het zegt goede contacten te willen onderhouden met het bedrijfsleven en maatschappelijke en culturele organisaties.

Twee Amsterdamse broers en een vriend zagen 1993 toekomst voor een pizza bedrijf naar Amerikaans voorbeeld in Nederland. De eerste vestiging openden zij op het Spui in Amsterdam. Inmiddels zijn er meer dan 150 bezorg- en afhaalvestigingen, gebaseerd op het franchise-principe. Sinds 1994 is de eigen groothandel Euro Pizza Products, tevens hoofdkantoor, gevestigd in Amstelveen. “Een mooi oer-Hollands succesverhaal met een Amerikaans tintje”, constateren B&W.

Het bedrijf won deze maand de Amsterdam Business Award, een prijs voor bedrijven in de regio Amsterdam die zich hebben onderscheiden met innovatie, duurzaamheid en het scheppen van werkgelegenheid. Het college ging dus behalve vergaderen en in de keuken van het bedrijf kijken ook feliciteren.

Burgemeester en de wethouders vergaderen regelmatig buiten de deur. In de afgelopen weken waren zij onder meer te gast bij ICT bedrijf Atos en de Stichting Amstelveense Kunst Belangen (SAKB). Daarvoor vergaderde het college o.a. bij Ons Tweede Thuis, HP en het Zonnehuis.

 

Lees ook:Papa John’s Pizza aan Rooseveltlaan
Lees ook:B&W bezoeken ‘digireus’ Atos
Lees ook:B&W Amsterdam vergaderden in AV
Lees ook:B&W gaan ook buiten raadhuis vergaderen
Lees ook:B&W bij finalist ondernemerswedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.