B&W Amsterdam vergaderden in AV

24436_fullimage_Bezoek_college_Amsterdam_270Uiteraard in het diepste geheim vergaderde het Amsterdamse college van B&W dinsdag op het raadhuis in Amstelveen. Dat meldt de gemeente achteraf. Net als B&W van Amstelveen vergaderen ook die van de hoofdstad blijkbaar tegenwoordig geregeld buiten de deur, bij bedrijven en instellingen.  

De gemeente koppelt aan het bezoek van de Amsterdammers meteen reclame: ‘Amstelveen is een stad waar het prima wonen, werken en leven is. Amstelveen heeft een eigen karakter en goede voorzieningen.’ Of B&W van Amsterdam daar voor kwamen is onduidelijk, maar om het voorzieningenniveau in Amstelveen ‘zo hoog mogelijk en om die eigen identiteit te behouden’ is het volgens de gemeente belangrijk samen te werken met andere gemeenten.

Met Amsterdam werkt Amstelveen naar eigen zeggen samen op onder andere het gebied van 24435_fullimage_Bezoek_Amsterdam_college_270_270x150openbaar vervoer (omdat deze gemeente nu eenmaal geen eigen vervoersbedrijf heeft), regionale jeugdzorg en om internationale bedrijven naar Amstelveen te trekken. Voor dat laatste reizen Amstekveense wethouders, burgemeester en ambtenaren geregeld naar verre oorden.

Lees ook:B&W nu aan ‘t vergaderen op KNFG
Lees ook:Nieuwe bedrijven in de regio
Lees ook:Bedrijven tekenen manifest duurzaamheid
Lees ook:Weer handelsmissie naar Japan
Lees ook:MBO College Amstelland nu AMbassadeur

Eén reactie op “B&W Amsterdam vergaderden in AV

  1. gerben

    Vanaf nu begerige Amsterdamse ogen op de Poel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.