Fitness voor zwangere vrouwen

DSC03805-2kleinZwangere cliënten van Ziekenhuis Amstelland krijgen sinds donderdag, naast gynaecologische, ‘lifestyle’ begeleiding aangeboden. Dat laatste is ontwikkeld door Radmilo Soda en vastgelegd in zijn nieuwe boek “Moms”, waarin beweging en voeding tijdens en rond de zwangerschap centraal staan.

Gynaecoloog Bert Wibbens vindt het zwangere cliënten zo compleet mogelijk te begeleiden. Naast goede medische zorg in het ziekenhuis hoort daar wat hem betreft optimale het scheppen van voorwaarden voor moeder en kind tijdens en na de zwangerschap bij. “Wij zijn ontzettend enthousiast over deze samenwerking”.

Radmilo Soda van Soda Bodyfit heeft een begeleidingsprogramma met voeding en beweging ontwikkeld. “In mijn nieuwe boek ‘Moms’ wil ik het belang onderschrijven van een gezonde levensstijl voor jezelf als moeder maar vooral ook voor een goede start voor je kind” legt Radmilo Soda uit. Zwangeren in Ziekenhuis Amstelland krijgen het programma aangeboden als de verbindende sportieve schakel tussen medische zorg en gezonde lifestyle rondom zwangerschap.

 

Lees ook:Vernieuwd geboortecentrum ziekenhuis geopend
Lees ook:Meer zorg geboortecentrum ziekenhuis
Lees ook:Zwangerschapsmarkt in Ziekenhuis
Lees ook:Open dag in ziekenhuis om jongeren naar zorg te trekken
Lees ook:Sport voor zwangere vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.