Bijna duizend kinderen bij Speelstuif in De Meent

IMG-20170212-WA0012De Speelstuif 2017, met als thema “jungle” zit er weer op. Zaterdag was de opening door kinderburgemeester Melle Vos en wethouder Jeroen Brandes (zie foto). Er kwamen die eerste dag waren ruim 450 kinderen naar de Meent. Zondag was het nog drukker en het feest met 500 deelnemers volledig uitverkocht.

De kinderen trotseerden om er te komen een dikke laag sneeuw. Het was een gezellige drukte. Ook de burgemeester kwam zondag nog even kijken, die het spookhuis in ging, kennelijk om eens andere dan politieke spoken tegen te komen. Burgemeester Mirjam van ’t Veld zei enthousiast te zijn over de inzet van alle vrijwilligers.

Volgens de organisatoren verliep ondanks de drukte alles zonder kleerscheuren en het EHBO team sprak over een rustig weekend, met hier en daar een blauwe plek.

De werkgroep gaat binnenkort weer nadenken over volgend jaar. ”Een ding is duidelijk: We hebben nog steeds heel hard vrijwilligers nodig”, zegt de groep. Er is sinds kort ook een website: Speelstuif.nl. Daar komen binnenkort foto’s van dit weekend op.

 

Lees ook:Weer speelstuif voor kinderen
Lees ook:Weer ‘Speelstuif’ in De Meent
Lees ook:‘Piraten speelstuif’ in De Meent
Lees ook:Grote Speelstuif met ‘Farao’s en mummies’
Lees ook:Weer grote ‘speelstuif’ in De Meent

Eén reactie op “Bijna duizend kinderen bij Speelstuif in De Meent

  1. Frank Bikker

    Erg leuk dit soort dingen.
    En vrijwilligers bedankt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.