Weer ‘Speelstuif’ in De Meent

Er komt weer een zogenoemde Speelstuif in De Meent (Orion 3). Dat gebeurt op zaterdag 10 en zondag 11 februari (van 10:00 tot 16:00 uur). De ‘super speelstuif’ is bestemd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

De kaarten kosten € 6,50 per dag in de voorverkoop, die op dinsdag 9 januari begint. Men kan kaartjes kopen aan de balie in de Meent. Op de dag zelf kosten de kaarten € 7,00 per dag, zolang de voorraad strekt.

Kinderen met een Amstelveenpas kunnen gratis een kaartje krijgen voor een van beide dagen. Zij moeten daarom niet vergeten hun kaartje bijtijds op te halen in de voorverkoop.

Activiteiten

De hele Meent, beneden en boven, wordt omgetoverd tot een speelparadijs. De sporthal is gevuld met spectaculaire springkussens zoals de “happende haai” en een piratenboot. De limonadefiets is er natuurlijk weer en de kinderen kunnen cupcakes maken, knutselen en heel veel spelletjes spelen. Ook is er wat lekkers te eten en te drinken. En er is een heel spannend spookhuis (voor wie durft).

Intussen zijn er nog wel volwassenen nodig als vrijwilligers, die een paar uur willen komen helpen. Men kan zich opgeven als begeleider / vrijwilliger op 10 en 11 februari of voor de opbouw van de speelstuif op 9 februari (start vanaf 19.00 uur). Informatie en opgeveb bij de balie van de Meent of via [email protected]

 

Lees ook:Weer grote ‘speelstuif’ in De Meent
Lees ook:‘Piraten speelstuif’ in De Meent
Lees ook:Weer speelstuif voor kinderen
Lees ook:Grote Speelstuif met ‘Farao’s en mummies’
Lees ook:Speelstuif voor 100 kinderen minima gratis

3 reacties op “Weer ‘Speelstuif’ in De Meent

 1. Piet

  Leuk dat nu ook eens kinderen van de minima mee kunnen doen. Eindelijk een ietsjepietje iets sociaals van de gemeente.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jan Demming

   Dat is inderdaad leuk. Maar dit is volgens mij al de derde of vierde keer dat kinderen van minima een dag gratis mogen deelnemen aan dit schitterende evenement in De Meent.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Piet

  O dat wist ik niet . Sorry.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.