Weer speelstuif voor kinderen

ridderspeelstuifEr komt weer een ‘speelstuif’ voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Die wordt zaterdag 15 en zondag 16 februari gehouden in De Meent (Orion 3). Het is volgens de organisatoren de groorste overdekte speeltuin van Amstelveen. Zij verachten er duizend kinderen. Die kunnen er van 10.00 uur tot 16.00 uur terecht.  

De Speelstuif werkgroep heeft deze keer gekozen voor het thema: ‘Ridders en Jonkvrouwen’. Kinderen kunnen onder meer een ridder of jonkvrouw trekpop maken, een schildje knutselen, schilderen met zand of een puzzel maken. Maar ook computerspellen spelen. Of dukaten maken. Ook kunnen ze een tatoeage laten zetten of zich mooi laten schminken. En wie wil er in de griezelige kerker?

Er zijn ook middeleeuwse hapjes, beloven de organisatoren, zoals ridder popcorn, broodje en ridder drankjes. De speurtocht ziet er dit jaar anders uit, de sporthal is weer een groot speelparadijs, met springkussens en pannavoetbal.

De kaartverkoop is van start gegaan. In de voorverkoop kosten de kaarten € 6,50 per dag. Houders van de Amstelveenpas, krijgen € 1,50 korting. Tijdens de Speelstuif zelf kosten de kaarten € 7 euro per dag. Als ouders een dagdeel willen meehelpen, krijgen ze 1 euro korting. Die ouders kunnen zich bij aanschaf van een toegangskaart opgeven  (liefst van te voren) via [email protected].

 

 

Lees ook:Grote Speelstuif met ‘Farao’s en mummies’
Lees ook:Weer speelstuif in de Meent
Lees ook:Weer grote ‘speelstuif’ in De Meent
Lees ook:‘Piraten speelstuif’ in De Meent
Lees ook:Weer ‘Speelstuif’ in De Meent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.