Tabletcursussen senioren bij Villa Randwijck

best-smartphoneBij Villa Randwijck starten uit respectievelijk vijf en vier lessen bestaande cursussen Android Tablet en iPad voor ouderen. Die worden van 13 september af gegeven in samenwerking met de Amstelland Senioren ComputerClub (ASC).

De cursus voor senioren voor een tablet/ smartphone met het Android besturingssysteem start op donderdag 15 september (wekelijks van 13.30 tot 15.00 uur). Merken als Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Motorola en ook Google zelf werken met dit systeem. Docenten zijn Jan Kleinsma en Rudi van Rooijen. De cursus kost 55 euro.

Aanmelden via: mailto:[email protected]?subject=computercursus%20Android of bel: 06-2042 0989. De cursus bestaat uit 5 lessen van 1½ uur, één maal per week.

Tijdens deze lessen ontdekt men wat het apparaat te bieden heeft.

Alles wordt op een groot scherm voorgedaan. Verder krijgen deelnemers een app waarmee zij het geleerde nog eens op video terug kunnen zien.

Inhoud van de cursus o.a.: Verkennen en basis instellingen van het apparaat; Verbinding maken met WiFi, internet en zoeken op het internet; Een Google account aanmaken; Wat is een app & het installeren van belangrijke app’s; Hoe personaliseer ik mijn tablet/smartphone?; Mail versturen en ontvangen.

Men moet een opgeladen Android tablet / smartphone meenemen.

Op dinsdag 13 september (19.30 tot 21.00 uur) start de vier weken durende cursus iPad, die € 25 kost. Docenten: Ger de Roode en Wil Schuppert. . De inhoud van deze cursus is vergelijkbaar met die van de Android cursus. Beide cursussen zijn bedoeld voor beginners.

Aanmelden: mailto:[email protected]?subject=iPadcursus%20(Apple) of bel:06-20420989

 

 

 

Lees ook:Computercursussen voor ouderen
Lees ook:Nieuwe cursussen bij Senioren Computerclub
Lees ook:Cursussen Open Hof starten weer in september
Lees ook:Senioren computerclub en ‘Mijn omgeving’
Lees ook:Theatercursus in ‘t Open Hof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.