Theatercursus in ‘t Open Hof

Wijkcentrum ’t Open Hof is van plan om een musicalcursus en een theatersport cursus te gaan geven. Het peilt nu of daar animo voor bestaat. Wie interesse heeft kan bellen met Marjolijn van Leeuwen (6416844). Op 6 april start en nieuwe computercursussen: Word en Windows (09.30 tot 11.00 uur); acht lessen voor 110 euro. Een cursus e-mail (5 lessen) kost 87,50 euro (wekelijks op donderdag van 11.15 tot 12.45 uur). Van 13.00 tot 14.30 uur is er een cursus kennismaking met de computer (acht lessen voor 87,50 euro).

Lees ook:Computercursussen in Open Hof
Lees ook:Cursus Windows Vista in bibliotheek
Lees ook:Basiscursus PC bij Volksuniversiteit
Lees ook:Computercursussen voor senioren
Lees ook:Computercursussen in bibliotheek

Eén reactie op “Theatercursus in ‘t Open Hof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.