Cursussen iPad

ipad_in_handen-fotoalbum-crop-u3807Vita organiseert cursussen om iPad optimaal te gebruiken. Die zijn vooral op ouderen gericht. Steeds meer mensen hebben wel een iPad, maar Vita vraagt zich af of ook gebruik wordt gemaakt van alle mogelijkheden. De cursussen starten begin september, oktober en november op respectievelijk diverse locaties. Elke cursus bestaat uit 8 lessen en kost € 66,50.

Bij deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: bediening van de iPad; verbinding maken met WI-FI en netwerk; surfen en mailen; apps voor allerlei toepassingen gebruiken; werken met het Berichtencentrum; apps downloaden en installeren uit de App Store; foto`s en video`s maken en bewerken; muziek aanschaffen, overzetten vanaf de PC en beluisteren

De cursussen wor5den gegeven in Dignahof, Kastanjelaan, Pluspunt en De Bolder (Landtong 18).

Zij beginnen in Dignahof op dinsdag 6 september en aan Kastanjelaan op woensdag 7 september. Alle lessen worden ook op respectievelijk dinsdag en woensdag (10.00 tot 12.00 uur) gegeven. In Pluspunt kan men van 31 oktober af terecht op maandag en in de Bolder van 1 november af op dinsdag, beide van 14.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie, bel het cursusbureau 020-5430 441.

 

Lees ook:Tabletcursussen senioren bij Villa Randwijck
Lees ook:iPad cursussen voor ouderen
Lees ook:Mindfulness in Huis aan de Poel
Lees ook:Nieuwe cursussen in wijkcentra
Lees ook:Cursussen Open Hof starten weer in september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.