Parkeerapp EasyPark in Amstelveen

De grootste mobiele parkeerapp van Europa, die van EasyPark, komt ook in Amstelveen beschikbaar. Voor de introductie in Nederland in september was EasyPark al te gebruiken in bijna zeshonderd steden in tien andere landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje. Daarmee heeft de app de grootste dekking in Europa. De EasyPark-app is in Nederland verkrijgbaar voor iOS- en Android-toestellen.

Country Manager André Wielaard van EasyPark, bestuurslid van Vexpan, het Nederlandse platform voor parkeren: “We willen méér zijn dan alleen een parkeerapp. We zijn vastbesloten de drijfveer achter de volgende innovatiegolf in Nederland te zijn. Daarom brengen we onze technologie nu ook naar de Nederlandse markt.”

Waarschuwing

In 70 andere Nederlandse plaatsen is het systeem al geïntroduceerd en de komende tijd wil EasyPark de dekking gefaseerd verder uitbreiden. Sinds de start in 2001 is EasyPark een van de grootste parkeerapps ter wereld. Het systeem waarschuwt gebruikers als zij hoogstwaarschijnlijk vergeten zijn hun parkeeractie te beëindigen, zodat het risico per ongeluk teveel te betalen wordt geminimaliseerd.

Parkeerplaats vinden

Binnenkort komt EasyPark ook met Find & Pay voor Nederlandse gebruikers, een service waarmee de app automobilisten de beste route geeft voor het vinden van beschikbare parkeerplekken, dicht bij hun bestemming.

He bedrijf zegt te willen helpen j het stimuleren van parkeren in daarvoor bestemde garages, zodat er in drukke gebieden minder auto’s op straat staan.

Volgens CEO Johan Birgersson van EasyPark Group bespaart de brede Europese dekking Nederlandse automobilisten tijd en moeite.

EasyPark is beschikbaar in de App Store en Google Play. Registratie is gratis.

 

 

Lees ook:BBA wil overlast vuurwerk beteugelen
Lees ook:Lancering nieuwe Pokémon app in Stadshart
Lees ook:CDA tegen parkeermeters in vergunninggebieden
Lees ook:Automobilisten op herhaling in cursus
Lees ook:Michiel van Vlimmeren directeur HPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.