Lancering nieuwe Pokémon app in Stadshart

In winkelcentrum Stadshart kunnen van vrijdag 18 februari af Pokémon GO fans (ook wel ‘trainers’ genoemd) hun hart ophalen. Die dag wordt de vernieuwde app gelanceerd. Naast het Amstelveense winkelcentrum gebeurt dat tegelijkertijd in 57 andere winkelcentra in Europa georganiseerd. Het evenement in het Stadshart komt tot stand door samenwerking tussen The Pokémon Company International, Niantic en Unibail-Rodamco.

De populaire Youtuber Gio, zelf Pokémonjager, is in het Stadshart aanwezig.

Pokémon GO is met ruim 50 miljoen gebruikers, waarvan ruim 32 miljoen dagelijks actief, één van de meest populaire spelen in de app store. In Nederland zijn dagelijks ruim een miljoen gebruikers op jacht naar Pokémon.

In het Stadshart zullen nieuwe Pokéstops en Gyms te bezoeken zijn en kunnen Pokémon gevangen worden die oorspronkelijk zijn ontdekt in het Johto gebied, een van de regio’s in de fictieve Pokémonwereld.

Youtuber Gio (18) zal als eerste de extra features en toevoegingen ontdekken in Stadshart Amstelveen. Na het spelen wordt op groot scherm een video getoond van zijn eerste hunt met de vernieuwde app. Ook zal hij tips en tricks delen met aanwezige fans. Gio is met 625.956 volgers van zijn Youtubekanaal en 380.000 volgers op Instagram één van de meeste populaire Youtubers in Nederland en zelf ook Pokémon GO fan van het eerste uur. Trainers maken kans op Pokémonprijzen als powerbanks en petjes.

 

 

Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Eerste niet Amsterdamse car2go hub in Stadshart
Lees ook:KLM-tickets via Chinese Social Media
Lees ook:Mini City in Stadshart voor kinderen
Lees ook:Colori shoenen in Stadshart

Eén reactie op “Lancering nieuwe Pokémon app in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.