Jazzkwartet Mewe bij Villa Randwijck

MEWE FRONT ALTOIn het kader van het door de stichting Tpodium georganiseerde ‘Jazz in de Buurt’ programma treedt op vrijdag 2 februari (20,00 uur) in Villa Randwijck aan het Catharina van Clevepark 10 het kwartet Mewe op.

Het speelt wekelijks in het Amsterdamse jazzcafé Alto. De muziek beweegt vanuit de Groove naar onverwachte sferen. Frontman is saxofonist Rinus Groeneveld.

Behalve Rinus Groeneveld (tenorsax, sopraansax en fluit) spelen Cajan Witmer (piano), Cees van der Laarse (bas) en Steve Altenberg (drums) in de band.

Bassist Van der Laarse speelde al op jonge leeftijd met Jan Akkerman en Brainbox en was jarenlang begeleider van Herman van Veen. Hij treedt ook op als zanger.

Steve Altenberg is afkomstig uit de VS, maar woont al geruime tijd in Nederland. Op beide continenten heeft hij veel opgetreden en speelde o.a. met Dr. Lonnie Smith, John Abercrombie, Randy Brecker, Barry Harris, Bill Evans, Chris Potter, John Benitez, Jack Walrath, Ron Blake, en Scott Hamilton. Hij is docent aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen.

Entree: € 10. Leden/Studenten € 7.00. CJP & Stadspashouders € 5.00 (incl. gratis drankje).

www.tpodium.net

 

 

Lees ook:Kwartet Joris Teepe in De Bolder
Lees ook:Jonn Reyna Trio: jazzconcert in Villa Randwijck
Lees ook:Vintage Jazz Sextet in de Bolder
Lees ook:Floriaan Wempe kwartet in Randwijck
Lees ook:Jimmy Hartman in Alleman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.